Wie is Tineke

Ik ben Tineke en samen met man en onze 2 tieners woon ik in het mooie Zwolle.


In februari 2015 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer.

De rode draad in mijn werkzame leven, is het in gesprek gaan met ondernemers vanuit diverse rollen. Van Accountmanager Bedrijven, Financieel Adviseur, Adviseur voor het MKB tot het bemiddelen bij het detacheren van medewerkers.


Sinds 2019 is mijn focus en interesse gaandeweg steeds verder verschoven naar het slim gebruiken van digitale tools waarmee je productiviteit naar een hoger niveau tilt. Productief zijn is één van de belangrijkste vaardigheden die ondernemers nodig hebben om succesvol te kunnen zijn.

Inmiddels help ik creatieve ondernemers die worstelen met hun planning waardoor ze regelmatig in tijdnood komen en hun werk niet gedaan krijgen.

Ik help ondernemers bij het inrichten van een productiviteitssysteem met de tools die zij al gebruiken of die ze willen gebruiken. Het gaat namelijk niet om de tools, maar om hoe je deze kunt gebruiken zodat ze voor jou gaan werken waardoor je kostbare tijd kunt besparen.

Digitale tools kunnen het plezier in je werk enorm verbeteren, maar uiteindelijk gaat het niet om de tools. Het gaat er om hoe je met deze tools omgaat, dat je een systeem ontwikkelt die voor jou werkt.

Ontwerp je eigen productiviteit systeem

Zelf vind ik het ontzettend leuk om uit te vinden hoe je systemen voor je kunt laten werken. Natuurlijk kost dat "uitzoeken" heel veel tijd.

Op internet is heel veel informatie beschikbaar, maar het is nooit volledig en het staat nooit bij elkaar. Het is een zoektocht naar wat er mogelijk is en wat je echt nodig hebt. Voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer.

Hoe dan ook, kost het heel veel tijd voordat je alles uitgeplozen hebt. En ik kan het weten, ik heb het immers zelf gedaan.

Het goede nieuws is dat jij je die tijd kunt besparen. Ontdek hoe je jouw eigen productiviteitssysteem creëert met de tools die jij al gebruikt of die wilt gebruiken en download gratis de pdf met de blauwdruk voor je eigen productiviteit systeem.

Als je liever niet alles zelf doet

Als je wel wat hulp kunt gebruiken, plan dan een gratis strategiegesprek met mij in. 


>