Hoi!

Ik ben Tineke

 Ik help creatieve ondernemers die worstelen met hun planning waardoor ze regelmatig in tijdnood komen en hun werk niet gedaan krijgen.

Tineke Feitsma

Ben je ondernemer en kom je altijd tekort?

Je ervaart als ondernemer nog niet de vrijheid die een eigen bedrijf zou moeten bieden.

Je bent te druk met je mail en met het plannen en organiseren van je taken waardoor je planning regelmatig mislukt.

Of je besteedt te veel tijd aan zaken die niet belangrijk zijn waardoor je te weinig tijd overhoudt voor het uitbouwen van je bedrijf of om te genieten van het leven.

Laat mij je helpen door het opzetten van een eigen productiviteitssysteem.

Hiermee kun je eenvoudiger en efficiënter werken waardoor het gemakkelijker is om je doelen te bereiken. En je kunt je concentreren op het groeien van je bedrijf.

Ik bied een gratis strategiegesprek en een digitaal programma waarmee je in minder stappen meer werk kunt verrichten door georganiseerd te werken zonder dat het veel extra tijd vergt.

Stop met het uitproberen van allerlei tools en systemen en het eindeloos zoeken naar informatie over productiviteit en plannen. Het gaat namelijk niet om de tools die je gebruikt, maar om de manier waarop je ze gebruikt. 

Ik help ondernemers om een eigen systeem te creëren waardoor ze makkelijker hun werk kunnen doen, overzicht en rust in hun planning krijgen en weer tijd hebben voor de leuke dingen in het leven. Ontvang de gratis blauwdruk voor productiviteit en ontdek hoe je je werk makkelijker in minder tijd kunt doen zonder ingewikkelde systemen.

Diensten

Eén-op-één Consult

Ervaar je als ondernemer nog niet de vrijheid die een eigen bedrijf zou moeten geven? Of ben je (te) druk met mail, plannen en organiseren van al je taken en loopt je planning regelmatig fout? Of ben je gewoon teveel tijd kwijt aan randzaken waardoor je te weinig tijd over hebt voor het laten groeien van je bedrijf laat staan om te genieten van wat het leven brengt? 


Zorg voor een goed systeem, een systeem die voor jou werkt. Elke maand, elke week, elke dag.

En zorg voor de juiste focus. Als je efficiënt en productief wilt zijn, is het belangrijk dat je de focus legt op de juiste zaken op het juiste moment. 

Ik richt me op ondernemers die het zat zijn om constant nieuwe tools en systemen te proberen en merken dat al deze tools niet de oplossing zijn. De perfecte tools bestaan namelijk niet.

Het gaat erom dat je zelf je eigen systeem ontwikkelt die voor jou gaat werken. Niet de tools, maar hoe je ze kunt gebruikt, dáár gaat het om.  

Ik help je met het neerzetten van je eigen productiviteitssysteem waardoor je eenvoudig efficiënt en effectief gaat werken. Het wordt hierdoor gemakkelijker om je doelen te halen en jij kunt je focussen op de groei van je bedrijf.

Laat mij je helpen om productiever te werken, je werkwijze te vereenvoudigen en je bedrijf te laten groeien. 

Digitaal Programma

In minder stappen meer werk gedaan krijgen door georganiseerd te werken zonder dat het je veel extra tijd kost? 

Creëer je eigen productiviteitssysteem die voor jou werkt. Met de tools die jij nu al gebruikt of die je wilt gebruiken. Het gaat namelijk niet om de tools maar om het systeem, je werkwijze. Het is niet moeilijk, iedereen kan het leren. 

Hoe je makkelijker je werk gedaan krijgt in minder tijd zonder ingewikkeld te doen en zonder dure systemen.


Ben jij een ondernemer die al van allerlei tools en systemen heeft uitgeprobeerd en eindeloos zoekt op internet naar informatie over plannen en productief werken?

Dat voelt soms heel even als een oplossing, maar al snel ontdek je dat je hierdoor niet productiever gaat werken.

Het gaat namelijk niet om de tools die je gebruikt, maar het gaat erom HOE je ze gebruikt.

Ik help ondernemers productief te werken door ze te helpen hun eigen systeem te creëren. Hierdoor gaan ze als vanzelf productiever werken. Ze krijgen inzicht en ruimte in hun planning, waardoor ze hun werk gedaan krijgen en weer tijd hebben voor de leuke dingen in het leven.

Heb je vragen? 

Stuur me een bericht.

DigitaalWijzer

info@digitaalwijzer.nl

Telefoon

+31647360175

>