Hoi!

Ik ben Tineke

 Ik help creatieve ondernemers die worstelen met hun planning waardoor ze regelmatig in tijdnood komen en hun werk niet gedaan krijgen.

Tineke Feitsma

Mijn verhaal

Mijn naam is Tineke Feitsma en samen met man en onze 2 pubers woon ik in het mooie Zwolle.

De rode draad in mijn werkzame leven, is het in gesprek gaan met ondernemers vanuit diverse rollen. Van Accountmanager Bedrijven, Klantadviseur, Financieel Adviseur tot Adviseur voor het MKB.

In februari 2015 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. In de eerste jaren was ik vooral gericht op het bemiddelen en detacheren van medewerkers en zzp'ers bij banken en overheidsinstellingen.

Sinds 2019 is mijn focus en interesse gaandeweg steeds verder verschoven naar het slim gebruiken van digitale tools en de ontwikkelingen hierin.

Inmiddels help ik creatieve ondernemers die worstelen met hun planning waardoor ze regelmatig in tijdnood komen en hun werk niet gedaan krijgen.

Ik help ondernemers bij het inrichten van een productiviteits-systeem met de tools die zij al gebruiken of die ze willen gebruiken. Het gaat namelijk niet om de tools, maar om hoe je deze kunt gebruiken zodat ze voor jou gaan werken waardoor je kostbare tijd kunt besparen.

Nieuw? Begin hier

Ben jij ondernemer en ben jij je aan het oriënteren hoe je productiever kunt zijn waardoor je meer tijd hebt om aan je bedrijf te werken?


Ontdek wat je nodig hebt om je eigen productiviteit systeem te maken.

Diensten

Eén-op-één Consult

Ervaar je als ondernemer nog niet de vrijheid die een eigen bedrijf zou moeten geven? Of ben je (te) druk met mail, plannen en organiseren van al je taken en loopt je planning regelmatig fout? Of ben je gewoon teveel tijd kwijt aan randzaken waardoor je te weinig tijd over hebt voor het laten groeien van je bedrijf laat staan om te genieten van wat het leven brengt? 


Zorg voor een goed systeem, een systeem die voor jou werkt. Elke maand, elke week, elke dag.

En zorg voor de juiste focus. Als je efficiënt en productief wilt zijn, is het belangrijk dat je de focus legt op de juiste zaken op het juiste moment. 

Ik richt me op ondernemers die het zat zijn om constant nieuwe tools en systemen te proberen en merken dat al deze tools niet de oplossing zijn. De perfecte tools bestaan namelijk niet.

Het gaat erom dat je zelf je eigen systeem ontwikkelt die voor jou gaat werken. Niet de tools, maar hoe je ze kunt gebruikt, dáár gaat het om.  

Ik help je met het neerzetten van je eigen productiviteitssysteem waardoor je eenvoudig efficiënt en effectief gaat werken. Het wordt hierdoor gemakkelijker om je doelen te halen en jij kunt je focussen op de groei van je bedrijf.

Laat mij je helpen om productiever te werken, je werkwijze te vereenvoudigen en je bedrijf te laten groeien. 

Digitaal Programma

In minder stappen meer werk gedaan krijgen door georganiseerd te werken zonder dat het je veel extra tijd kost? 

Creëer je eigen productiviteitssysteem die voor jou werkt. Met de tools die jij nu al gebruikt of die je wilt gebruiken. Het gaat namelijk niet om de tools maar om het systeem, je werkwijze. Het is niet moeilijk, iedereen kan het leren. 

Hoe je makkelijker je werk gedaan krijgt in minder tijd zonder ingewikkeld te doen en zonder dure systemen.


Ben jij een ondernemer die al van allerlei tools en systemen heeft uitgeprobeerd en eindeloos zoekt op internet naar informatie over plannen en productief werken?

Dat voelt soms heel even als een oplossing, maar al snel ontdek je dat je hierdoor niet productiever gaat werken.

Het gaat namelijk niet om de tools die je gebruikt, maar het gaat erom HOE je ze gebruikt.

Ik help ondernemers productief te werken door ze te helpen hun eigen systeem te creëren. waardoor ze als vanzelf productiever gaan werken en overzicht en ruimte krijgen in hun planning, waardoor ze hun werk gedaan krijgen, aan het bedrijf kunnen werken en weer tijd hebben voor de leuke dingen in het leven.

Contact hebben? Dat kan.

DigitaalWijzer

info@digitaalwijzer.nl

Contact

+31647360175

>