Hoe zorg je voor een opgeruimde INbox

Herken je dat? 

Dat je mailbox zo vol zit, dat je er onrustig van wordt. Het gevoel dat er elk moment een probleem kan ontstaan doordat je een mail over het hoofd ziet. Of nog erger, dat je een deadline of een afspraak mist. Maar hoe zorg je nu voor een opgeruimde INbox?

Je mailbox wordt alleen maar voller

Je bent niet de enige die wel eens een volle mailbox heeft die steeds maar voller wordt. En uiteindelijk zit je mailbox zo vol dat je er tegenop gaat zien om er mee aan de slag te gaan. Want waar moet je beginnen? Je hebt maar weinig tijd, want je hebt zoveel andere dingen die je nog moet doen. 

Ondertussen bekruipt je steeds vaker een onbehaaglijk gevoel. Het gevoel dat je iets belangrijks vergeet. En daar word je zo onrustig van, want je weet immers niet wat er allemaal in je mailbox zit. Tijd dus om te zorgen voor een opgeruimd postvakIN

hoe zorg je voor een opgeruimd postvakIN

Blijf niet zitten met die volle mailbox, ruim je mailbox op

Als je die volle mailbox herkent en het gevoel erbij dat jij steeds meer "apen" op je schouder voelt zitten, wordt het tijd om er iets aan te doen

En nee, stel het niet uit!

Ook als je die "apen" niet voelt, maar wel heel graag een leeg PostvakIN wilt en een "automatisch" overzicht van je taken wilt hebben, kom dan in actie! 

Het is echt makkelijker dan je misschien denkt. Het is gewoon het toepassen van een aantal "regels" die zorgen voor een efficiƫnt systeem.

Beheer je PostvakIN efficiƫnt en je hebt meteen een takenoverzicht

Dat klinkt wel super, vind je ook niet? Gewoon je PostvakIN goed beheren en je hebt ook je takenlijst compleet.

En het is ook echt niet zo moeilijk. Je moet alleen even weten hoe je dat handig doet. En dat je naast je Mail ook handig gebruik kunt maken van andere systemen, zodat het beheren en het afhandelen van de taken die uit je mailverkeer volgen, overzichtelijk zijn.

Om productief te zijn heb je meer dan alleen een mailaccount nodig. Ontdek de belangrijkste onderdelen van een productiviteitsysteem die jij zelf kan maken en die voor jou werkt.

Meer weten over de onderdelen van dit systeem? Download gratis de Blauwdruk voor Productiviteit.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ook interessant

>