Wat is een Google Account 

Wat is een Google Account en wat kun je ermee

Wat is een Account

Een account is een combinatie van een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je op internet toegang hebt tot een bepaalde dienst of een service. Je kunt bijvoorbeeld een account hebben bij een webwinkel of je hebt een abonnement bij een internetprovider. Deze toegang tot een dienst of service noem je ook wel een account. 

Wat is een Google Account

Een Google Account is een Account waarmee je op diverse diensten van Google kunt inloggen. Om gebruik te kunnen maken van een Google Account heb je een e-mailadres nodig. Dit e-mailadres eindigt op gmail.com. Heb je al een e-mailaccount dat eindigt op gmail.com, dan heb je dus al een Google Account.

Met dit ene Gmail Account kun je vervolgens inloggen op allerlei slimme productiviteitsapps van Google. Eenmaal ingelogd kun je gebruik maken van de diverse tools zonder dat je telkens moet in- en uitloggen. 

Ontdek de mogelijkheden van een Google Account en hoe je het Google account kunt gebruiken om je productiviteit te verhogen. 

Wat is Google Workspace

De productiviteitstools van Google

Keep notities als belangrijke schakel binnen Google Apps

Wekelijks komen er nieuwe artikelen bij, dus kom regelmatig terug en meld je hieronder aan om wekelijks het laatste artikel in je INbox te ontvangen :).

Meld je aan en mis geen enkel artikel!

Wil je wekelijks een handige tip over digitale tools rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan hieronder aan. Je kunt altijd onder elke mail weer afmelden.

>