Maak het hackers niet te makkelijk. Beveilig je Facebookaccount, zodat jouw Facebook-account van jezelf blijft. Je moet er toch niet aan denken dat je in de tijdlijn opeens berichten ziet die jij niet zelf hebt geplaatst. Toch gebeurt dat nog regelmatig. En dat is natuurlijk niet wat je wilt.

Beveilig je facebook-account

Beveilig daarom je facebook-account, maak het de hacker niet te makkelijk. De kans dat je facebook account gehackt wordt, wordt daarmee een stuk kleiner. Natuurlijk begint dat al met het gebruiken van een sterk wachtwoord. Gebruik ook nooit hetzelfde wachtwoord voor meer dan één account, maar maak voor elk account één uniek wachtwoord. Naast een sterk wachtwoord kun je nog een extra veiligheidslaag (tweestapsverificatie) aanbrengen om de drempel voor een hacker nog hoger te leggen.

Het beveiligen van je account begint met een sterk wachtwoord

Het maken en gebruiken van een sterk wachtwoord is steeds belangrijker. Hackers worden steeds slimmer. Begin daarom altijd met een sterk wachtwoord en gebruik deze alleen voor dit ene account. Je hebt dus voor elk account een ander uniek wachtwoord nodig. 

Schrijf je wachtwoorden niet in een boekje

Natuurlijk kun je al die wachtwoorden niet allemaal onthouden en je wachtwoorden opschrijven in een boekje is ook niet echt een goed idee. Maak daarom gebruik van een digitale kluis voor al je wachtwoorden.

Hoe beheer je wachtwoorden in een digitale kluis

Om je wachtwoorden te beheren kun je gebruik maken van een wachtwoordmanager. Dit is een digitale kluis waar je al je wachtwoorden worden bewaard en waar jij alleen bij kan.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bekijk dan ook mijn blog Alles wat je wilt weten over wachtwoorden beheren.

Hoe kun je je facebook account extra beveiligen

Beveilig je facebook-account door het toevoegen van een extra beveiligingslaag aan je Facebook-account. Door een extra beveiligingslaag aan te brengen maak je het voor hackers nog een stukje moeilijker om je facebook-account te kraken. 

Hoe voeg je een extra beveiligingslaag toe aan je facebook-account

Wil jij weten hoe je een extra beveiligingslaag kunt toevoegen aan je facebook account? Bekijk dan de instructie.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ook interessant

>