Loopt jouw planning lekker of raak je regelmatig achterop?

Word weer baas over je tijd 

De planning loopt niet altijd zoals je het bedacht had. Je herkent het vast wel.

En als het af en toe eens overkomt dat de planning spaak loopt, dan is dat meestal niet zo erg. Wordt het structureel, dan heb je eigenlijk wel een probleem. En soms is een oplossing makkelijker dan verwacht. Hoe fijn zou het zijn om weer de baas te worden over je eigen tijd.

Raak je het overzicht op je digitale activiteiten wel eens kwijt?

Ik weet natuurlijk niet hoe het met jou zit, maar wat ik om me heen hoor is dat veel ondernemers het overzicht wel eens kwijtraken. Het overzicht op de mail, op de planning en op de communicatie. Je bent dus niet de enige.

Het is natuurlijk ook niet niks hé, die snelheid waarmee zoveel mensen opeens vooral digitaal moesten gaan werken.

En ja, soms is het even zoeken hoe dat werkt. Je probeert van alles uit en voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer. 

En natuurlijk is het inmiddels allang niet meer de vraag OF je digitaal moet werken maar is het steeds meer de vraag HOE je digitaal kunt werken.

Hoe hou je overzicht op al je taken en afspraken

Hoe je overzicht houd op al je afspraken en taken kan een hele uitdaging zijn. 

Waar heb je nu weer dat document neergezet en wat is er gebeurd met dat ene mailtje. En wie heeft wat wel of niet afgehandeld. Allemaal zaken die je goed geregeld wilt hebben, maar die niet altijd zo vlekkeloos lopen als je zou willen.

Wat ik heb ontdekt is dat het niet echt moeilijk is, maar dat je wel een goed systeem nodig hebt. Het liefst één systeem die met al je taken, afspraken en communicatie integreert.

Ik heb een systeem gevonden die voor mij super werkt. Het is een gratis systeem die eigenlijk alle belangrijke zaken slim organiseert en integreert.

Zo kun je van een mail een taak maken, die direct ook in je agenda zichtbaar is. Bij een afspraak kun je heel gemakkelijk een notitie toevoegen, bijvoorbeeld een gespreksverslag.

Daarnaast gebruik je de mail als CRM door simpelweg de contactpersoon te selecteren. In één oogopslag al je communicatie met deze contactpersoon. Je afspraken, je mailwisselingen, je notities. Echt alles is geïntegreerd. Eigenlijk was het nog nooit zo makkelijk.

al-je-afspraken-en-taken-in-een-overzicht

Eén agenda met alle taken, afspraken, todo's en herinneringen

Wist je dat vanuit je agenda werken de meest makkelijke manier is om overzicht te houden? Overzicht op je afspraken, je notities, je taken, je herinneringen. En als je wilt kun je meerdere agenda's toevoegen aan jouw agenda/overzicht. Alles raadplegen vanuit één agenda. Echt, makkelijker wordt het niet. 

Begin bij de basis namelijk de mailbox

Om een goed systeem in te richten begin je bij de basis. Je mailbox. Bekijk wat je nodig hebt en bouw je eigen systeem.

Hoe werkt dat dan en wat heb je nodig

Hoe je vanuit je agenda overzicht houd op alles wat nodig is, is eigenlijk heel eenvoudig. Je moet het alleen even weten en leren toepassen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en wat je nodig hebt? Vraag dan gratis het e-book "Makkelijk Meer Doen in Minder TIjd" aan.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ook interessant

>