productiviteitssysteem in 5 stappen

Ontdek hoe jij je werk op tijd gedaan krijgt

Download de gratis blauwdruk voor productiviteit en creëer je eigen productiviteit systeem waarmee je overzicht houdt en je werk wel gedaan krijgt!

Waarom een productiviteitsysteem

Als je productief wilt zijn, moet je alles verzamelen wat belangrijk is. En alles wat je verzamelt moet je organiseren, zodat je het kunt vinden wanneer je het nodig hebt. Hierdoor verlies je geen tijd met het zoeken naar wat je nodig bent. Je hebt alles georganiseerd op één plek.

In een productiviteitssysteem kun je vinden welke taken en activiteiten je hebt en je ziet wanneer je wat moet doen. In je agenda zie je alle afspraken die je hebt gemaakt.  Ook zie je de taken die je op een bepaalde dag wilt of moet doen. 

Er zijn verschillende manieren hoe je dit organiseert en je bepaalt zelf welke systemen je gebruikt. Kies de systemen die voor jou werken,
het hoeft niet uitgebreid of ingewikkeld te zijn. Het gaat ook niet zozeer om de tools die je gebruikt, maar het gaat er vooral om HOE je de tools gebruikt. Dat heeft namelijk heel veel invloed op je effectiviteit.

Je eigen productiviteitsysteem is dus de basis voor jouw persoonlijke effectiviteit en productiviteit.

Over

Tineke

Tineke is sinds 2015 zelfstandig ondernemer, waarbij haar focus en interesse steeds meer is verschoven naar systemen voor productiviteit en de ontwikkelingen hierin. 

Productief zijn is een vaardigheid die je als ondernemer nodig hebt om je werk gedaan te krijgen zonder stress.

De basis voor een productiviteitsysteem heeft ze vastgelegd in de Blauwdruk voor productiviteit. Dit is de basis die je nodig hebt als je een systeem wilt maken die voor jou werkt.

Download blauwdruk productiviteit

productiviteitssysteem in 5 stappen
>